Op zoek naar originele cadeaupakketten?

Een cadeau(pakket) is een feestje om te geven én om te krijgen. Het geeft een blijk van waardering en zorgt voor vertrouwen en verbinding. Daar werken wij graag aan mee en daarom bieden wij allerlei cadeaupakketten en mogelijkheden aan.

Een kleurrijk cadeaupakket als blijk van waardering voor het team, een zoete verrassing per post, een cadeaupakketje om een mijlpaal te vieren of een uniek kerstpakket. Relatiegeschenken, welkomstgeschenken, cadeau's voor speciale dagen zoals secretaressedag en dag van de zorg.... Voor alle gelegenheden hebben we verschillende mogelijkheden en we denken graag mee om er wat moois van te maken.

Cadeaupakketten en/of winkelmoment op maat.

Er zijn heel veel verschillende gelegenheden waarvoor wij een mooi cadeau/pakket kunnen verzorgen, qua inhoud van de cadeaupakketten is allerlei variatie mogelijk. Interieurcadeautjes, zoete verrassingen, verwenproducten, theecadeau's en veel meer. Altijd volledig naar wens, van uitstekende kwaliteit, origineel en tot in de puntjes verzorgd.

Wat er ook mogelijk is, is dat medewerkers een uitnodiging ontvangen om op een feestelijk moment zelf hun cadeau(pakket) te komen samenstellen/winkelen bij Knetter in Hengelo. We reserveren de winkel en ons zoete café dan speciaal voor jullie en maken er een feestje van!

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te verwerken in het cadeau, bijvoorbeeld met eigen drukwerk die we voor je aan het cadeaupakket kunnen toevoegen.

Inspiratie.

Ter inspiratie zie je boven- en onderaan deze pagina verschillende foto's van o.a. artikelen waarmee we al eerder cadeaupakketten hebben mogen samenstellen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en variaties, er is dus veel meer mogelijk dan je op de foto's ziet.

Binnenkort zal je hier de eerste 'kerstpakketten 2022' kunnen bekijken en kunnen we de keuzemogelijkheden voor  'kerstpakketten op maat' laten zien.

Heb je een vraag, wil je wat overleggen en op de hoogte blijven van de mogelijkheden, laat het ons gerust weten. Wij zijn bereikbaar via de mail (info@knetteronline.nl) en telefoon (06 380 94 155).
Of wandel onze winkel binnen, we zijn open van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ons adres is Molenstraat 9 in Hengelo.

Vrolijke groet Hiske & Meta.

 

© 2018 - 2022 www.knetteronline.nl | sitemap | rss